Vacature | Senior locatiemanager - Puck & Co

“ondernemerschap, mensgericht en vernieuwend”

Welke bakens ga jij als de nieuwe Senior locatiemanager van Puck & Co verzetten?

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor vier locaties in Dieren en directe omgeving. Samen met je team, (ongeveer 30 medewerkers) zorg je voor een uitdagende, veilige en goed voorbereide omgeving waarin kinderen en collega’s zich kunnen ontwikkelen. 

 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en (mede-) verantwoordelijk voor het resultaat. O.a. door een optimale personele bezetting en het bewaken van het ziekteverzuim. 
 • Je locaties voldoen aan de wet- en regelgeving en je teams werken volgens de protocollen zodat de GGD -inspectie rapporten afgeeft waar jij en je mensen trots op zijn!
 • Je vertaalt strategie naar de praktijk, gericht op continue verbetering. Je bent de verbindende factor tussen medewerkers, ouders, kinderen én de externe samenwerkingspartners. Hierbij stel je je op als een volwaardige gesprekspartner en initieer je zelf ook de nodige contacten. 
 • Met jouw enthousiasme en coachende stijl haal je het beste uit je medewerkers en helpt zo de organisatie zich te ontwikkelen en groeien. 

 

Welk DNA zoeken wij?

 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als leidinggevende in de kinderopvang óf een gerelateerde branche.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je stijl is coachend en inspirerend.
 • Je weet de strategie te vertalen naar concrete doelen.
 • Oplossingsgericht en snel schakelen.
 • Je communiceert makkelijk, sociaal vaardig en legt op een transparante manier verbindingen.
 • Je zorgt voor een eenduidige werkwijze en uitstraling en bent zo een positief en inspirerend voorbeeld. 

Natuurlijk is het logisch dat er gekeken wordt naar kandidaten met ervaring met de kinderopvang. Tegelijkertijd weten we uit ervaring dat een overstap uit een anderen (dienstverlenende, maatschappelijke) sector tot verrassende en mooie combinaties en matches kan leiden! Laat je dus niet tegenhouden door gebrek aan ervaring met de kinderopvang. We onderzoeken samen met jou de mogelijkheden. 

 

De organisatie

Logo van Puck & Co

Puck & Co is een professionele aanbieder van kinderopvang met ca. 30 locaties in het gebied ten oosten van Arnhem, en is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. Puck & Co biedt dagopvang, peuteropvang, BSO en vakantieopvang. De locaties zijn in Didam, Dieren, Doesburg, Duiven, Ellecom, ‘s-Heerenberg, Loil, Rheden, Rozendaal, Spankeren, de Steeg, Velp en Westervoort. Er werken circa 180 medewerkers in de organisatie die door een professioneel managementteam wordt aangestuurd bestaande uit een directeur/bestuurder een commercieel manager, de HR manager en de manager Kwaliteit & Pedagogiek. Als locatiemanager geef je samen met jouw collega locatiemanagers leiding aan de medewerkers op de locaties.  Op de site vind je nog veel meer informatie over de organisatie en de locaties: https://puckenco.nl/

 

De uitdaging en de opgaven

Zoals je waarschijnlijk wel zult weten is de kinderopvangsector een dynamische, zich voortdurend ontwikkelende sector. Ook bij Puck & Co is er daarom voldoende uitdaging en ruimte voor ondernemerschap en vernieuwing. Denk aan groei, samenwerking met Onderwijs. IKC-vorming etc.  

In zo’n omgeving zoekt de organisatie daarbij passende locatiemanagers. Niet alleen maar ‘op de tent passen’ maar zorgen dat de organisatie en de locaties groeien – niet alleen in cijfers! Daarom de drie woorden ‘ondernemerschap, mensgericht en vernieuwend’ in de aanhef van dit profiel. 

 

Wat biedt Puck & Co? 

Puck & Co is een aantrekkelijke werkgever. Er wordt jou ruimte geboden om je te ontwikkelen en je ondernemerschap te tonen. Plezier in het werk is belangrijk binnen de organisatie. Een warm bad – maar geen gespreid bedje! Je mag kritisch zijn en je eigen persoonlijkheid tonen – graag zelfs. 

Salaris: inschaling vindt plaats binnen de CAO Kinderopvang. De inschaling is (afhankelijk van ervaring en anciënniteit) in schaal 10. Het aantal uren bepaalt Puck&Co samen met jou maar is minimaal 3.5 dagen. Er wordt verwacht dat je zichtbaar op de locaties aanwezig bent.  

 

Procedure

Puck & Co werkt in deze procedure samen met Bureau Baken. Met ons bespreek je, op basis van je motivatiebrief en cv, je kandidatuur en de mogelijkheden. Hierna volgt, wanneer er een match is, het gesprek met Puck & Co.

 

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de adviseurs van Bureau Baken:

 

Reageren

Bij interesse ontvangen we graag je CV en motivatie via de sollicitatie button. Bij ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact op!