Senior locatiemanager Laurens

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk via de button hieronder de openstaande vacatures/opdrachten!

Openstaande vacatures/opdrachten

Voor zorginstelling Laurens zoeken wij vanuit Bureau Baken een senior locatiemanager voor de locatie Delftshaven en De Schans. Het gaat om iemand met ervaring en een heldere visie op het werken binnen een multiculturele context. Een leider die ruimte en vertrouwen geeft en daarbij “radicaal openhartig” kan zijn. De aanstelling is voor 36 uur per week.

Welk DNA is er nodig?

Voor de uitdagende functie van locatiemanager binnen het stadsdeel Delftshaven zoeken wij naar een verbindende, bevlogen, authentieke en resultaatgerichte manager. Iemand die zorgt dat de processen op de werkvloer en de daarbij horende samenwerking gericht is op het welbevinden van de bewoner. Een verbindende persoonlijkheid met een zakelijke en pragmatische aanpak, die goed kan schakelen op zowel strategisch-tactisch als op tactisch-operationeel niveau. Natuurlijk stuur je op bedrijfsresultaat maar je verliest daarbij de kwaliteit van de zorg en de aandacht voor de cliënt en medewerker nooit uit het oog. Naast aandacht voor de lange termijn vraagstukken weet je ook pragmatisch ad hoc zaken effectief aan te pakken.

Je hebt verder ervaring met multicultureel samengestelde teams/bewoners. Met respect voor gewoontes en religies weet je in te spelen op de eigen cultuur en gewoontes van de bewoners, medewerkers en verwanten en kan je deze verbinden aan de organisatie.

Verder als locatiemanager ben je / heb je:

 • Een verbindende peoplemanager met een zorginhoudelijk profiel, eventueel aangevuld met een bedrijfskundige achtergrond .
 • Een authentieke, bevlogen en stevige persoonlijkheid.
 • Oprecht en in staat je zelf te evalueren en kwetsbaar op te stellen.
 • In staat om op tactisch niveau beleid door te voeren naar de werkvloer en beleidsinput te geven op strategisch niveau.
 • In staat om verandertrajecten (mede) vorm te geven en door te voeren.
 • Een relevant HBO(+) diploma en een aantal jaren leidinggevende ervaring in de (VVT) zorg.
 • Ruime ervaring/kennis van diversiteit in culturen, zowel gericht op medewerkers als op de algehele bewonerszorg.
 • Verbaal vaardig, met een open en constructieve wijze van communiceren.
 • In staat om de “taal” te spreken van de medewerkers.
 • In staat om een lerende cultuur vorm te geven.
 • In staat om goed te luisteren, verschillen van inzicht te overbruggen en om te zetten tot een heldere keuze.
 • Een teamspeler, die zorgt dat anderen succesvol zijn. Je kan het geheel overzien (helicopterview) en de verschillende elementen verbinden.
 • In staat om een plezierige en veilige werkomgeving voor de medewerkers te creëren en te onderhouden.
 • Weet je goed de balans te bepalen tussen locatie- en organisatiedoelen.
 • Ondernemend en inspirerend.

Op welke organisatie ga je een ander licht schijnen?

Laurens logo

Wat kunnen wij voor u betekenen? Dat is de leidende vraag die iedere dag opnieuw centraal staat bij de ruim 6000 betrokken zorgprofessionals van Laurens. Vanuit de kernwaarden persoonlijke aandacht, naasten betrekken, professioneel handelen en samenwerken zorgt men bij Laurens voor een waardig en aangenaam leven voor ouderen uit verschillende culturen. Met daarbij aandacht voor wonen, welzijn, gezondheid en spiritualiteit.

De visie van Laurens op leiderschap is als volgt: Goede leidinggevenden zijn in staat om anderen te stimuleren en inspireren. Daarmee verhogen zij de motivatie, betrokkenheid en prestaties van medewerkers in de organisatie. Door er voor medewerkers te zijn, hen te stimuleren en faciliteren voelen medewerkers zich gezien, gehoord en ondersteund om hun werk te kunnen doen. Investeren in de medewerker zorgt voor optimale condities om goede zorg- en dienstverlening te bieden richting de cliënt.

 

Welke bakens ga jij als senior locatiemanager verzetten?

Als echte peoplemanager sta je voor je mensen en heb je oprechte aandacht voor de medewerkers. Je geeft hier niet alleen in woord maar ook in daad blijk van. Je luistert naar wat er in de locaties op de afdelingen speelt. Je geeft je medewerkers ruimte en vertrouwen en stimuleert hun ontwikkeling.

Je draagt zorg voor processen die bijdragen aan een goede samenwerking op de werkvloer. Deze samenwerking vindt plaats in een matrix organisatie, over diverse onderdelen heen: van zorg en behandeling tot de facilitaire dienst en ondersteuning. Waarbij het gezamenlijke doel is het welbevinden van onze bewoner.

Naast een gezond pragmatisme, improvisatievermogen en daadkracht, breng je ook rust en overzicht en handel je vanuit de context van de locaties. Ook leg je de verbinding met de wijken rondom de locaties: zoals met huisartsen, buurthuizen en de plaatselijke politiek.

Je maakt deel uit van het domein MT Wonen met Zorg en werkt binnen jouw regio nauw samen met twee collega locatiemanagers. Daarbij ben je in staat om op tactisch niveau regionale plannen te maken en te implementeren. En denk je in het MT op strategisch niveau mee over ontwikkelingen van het domein Wonen met Zorg.

De verantwoordelijkheden van de locatiemanager zijn geënt op de driehoek ‘tevreden cliënt – tevreden medewerker – gezond rendement’.

 

Wat biedt Laurens?

Laurens biedt een mooie kans om binnen de ouderenzorg echt het verschil te maken binnen een context met uitdagende grootstedelijke vraagstukken.

Je wordt ingeschaald conform schaal 70 van de CAO-VVT. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8.33% en vakantietoeslag van 8%. De aanstelling is voor 36 uur per week.

 

Procedure

Wij ontvangen je sollicitatie graag voor 27 september a.s. Een assessment center maakt onderdeel uit van de procedure.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

 

Solliciteren?

Om direct te solliciteren stuur je je motivatie en CV naar [email protected]. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk via de button hieronder de openstaande vacatures/opdrachten!

Openstaande vacatures/opdrachten