Interim financial Allerzorg support

Voor een grote zorginstelling met groeiambitie, actief op het gebied van wonen en zorg voor ouderen, thuiszorg, revalidatie en GGZ zijn wij op zoek naar een interim financial. De ambitie van de organisatie en de eisen van een hoog gereguleerde zorgmarkt, die steeds strengere eisen stelt aan registratie en verantwoording van zorg, vraagt steeds meer van de bedrijfsvoering. Vandaar dat deze organisatie op zoek is naar een interim financial

Welke bakens ga jij als interim financial verzetten?

In deze rol ben je kwartiermaker voor de nieuw aan te stellen business controller. Als stevige sparringpartner voor de business zorg je voor een passend business control framework, inclusief het opzetten en verder verbeteren van de KPI’s en BI rapportages. Jij bent in staat om dicht tegen de operatie te acteren, maar overziet ook het grotere geheel en de lange termijn visie.

Verder ben je als rechterhand van het verantwoordelijke lijnmanagement onder andere (mede)verantwoordelijk voor:

  • het bewaken van alle financiële aspecten van de bedrijfsvoering.
  • de cliënt- en zorg-administratie.
  • de facturatie en de verantwoording van de zorg.
  • de zorgcontractering en vertaalt de gemaakte afspraken naar de inrichting van de zorgsystemen en operationele rapportages.
  • het samen met de operationele lijn formuleren van de operationele en financiële doelen en bewaakt de realisatie ervan. Je stelt analyses op om verschillen in kaart te brengen en neemt actie waar nodig.

Je rapporteert in deze rol aan de CFO.

Reageren?

Wil je reageren op bovenstaande vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar:

 

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!