Regiomanager Thuiszorg Santé Partners

“Regiomanager die denkt in mogelijkheden en gericht is op samen!”

Op welke organisatie ga jij een ander licht schijnen

Santé Partners is een zorgorganisatie in de regio Arnhem, Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland waar de medewerkers er alles aan doen om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is. De ruim 3.000 medewerkers leveren dagelijks zorg aan 7.000 cliënten. Binnen het sociaal domein zijn ruim 500 medewerkers actief.

Functie
Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor de thuiszorg in je eigen regio en coach, faciliteer en geef je richting aan 5 teams met zo’n 80 medewerkers. Je pakt vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, personeelsmanagement en kwaliteit van zorg pro actief op. Samen met de wijkverpleegkundige en de ondersteunende diensten van Santé Partners ondersteun je de teams bij het leveren van de juiste zorg. Natuurlijk zijn je collega regiomanagers en de manager zorg graag bereid je te ondersteunen bij vraagstukken.

Als regiomanager beweeg jij je in jouw werkgebied, ken jij je teams en weet je als geen ander wat er speelt en nodig is.

 

Welke bakens ga je als Regiomanager Thuiszorg verzetten

Bij jou staat de aandacht voor de medewerker centraal. Je hanteert bij voorkeur een faciliterende stijl en bent gewend teams en individuele collega’s in hun kracht te zetten en daarbij te coachen.

Met je collega regiomanagers stem je regelmatig de ontwikkelingen binnen jullie regio’s af en ontwikkel je beleid c.q. plannen van aanpak voor de verschillende vraagstukken. Vervolgens vertaal je dit door naar werkprocessen en procedures binnen Santé Partners en binnen jouw teams. Binnen project- en werkgroepen pak je de rol van projectleider. Natuurlijk word je bijgestaan door de ondersteunende diensten zoals HR, Financiën en Communicatie.

Samen bouw je aan de verdere ontwikkeling van de teams en daarmee het bieden van de juiste zorg in jouw regio. Daarbij heb je blijvend aandacht voor innovatie en continu verbeteren. Ook investeer je in de samenwerking met andere partijen in je regio en vind je wegen om samen een aantal vraagstukken het hoofd te bieden.

Naast het oppakken en adequaat afhandelen van klachten werk je ook mee aan het invullen van vacatures binnen de teams en heb je oog voor de kwantitatieve en kwalitatieve bezetting. Verder help je de teams een goede balans te vinden in hun werk en de vitaliteit te bewaken.

 

Welk DNA is er nodig

Je bent een open persoonlijkheid die van aanpakken weet! Het spreekt voor zich dat je voor deze rol in staat bent overzicht te bewaren en soepel te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau. Verder is het volgende op jouw van toepassing:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met een passende managementopleiding of -ervaring
 • Je hebt kennis van en ervaring vanuit zorg en welzijn of aantoonbare affiniteit.
 • Je bent een ervaren leidinggevende en hebt een goed bedrijfsmatig inzicht.
 • Je fungeert binnen de kaders en het beleid van het vastgestelde jaarplan. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt, daarom zoeken wij een kandidaat die zelfstandig en proactief handelt.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden. Je hebt veel inlevingsvermogen en je bent in staat om goed te motiveren.
 • Daarnaast ben je communicatief vaardig, een geboren netwerker en oplossingsgericht.

 

Wat biedt Santé Partners

Je gaat aan de slag binnen een grote en professionele organisatie met een positieve flow die vooral voorwaarts gericht is. Als regiomanager krijg je veel ruimte om zaken naar eigen inzicht in te richten binnen de regio’s Culemborg, Zaltbommel en Den Bosch. Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt ingeschaald overeenkomstig de zwaarte van de functie.

Daarnaast kent Santé Partners goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
 • Een goede reiskostenregeling
 • Pensioenopbouw
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ruim zes weken vakantie en 8% vakantiegeld

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via de Santé Academie, onder andere via GoodHabitz, een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Santé Partners investeert in haar mensen, dus ook in jou!

 

Procedure

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Marechal (0650415265)

 

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!