Santé Partners logo

Regiomanager Sociaal Domein Santé Partners

“Netwerker met aandacht voor de medewerker”

Op welke organisatie ga jij een ander licht schijnen

Santé Partners is een zorgorganisatie in de regio Arnhem, Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland waar de medewerkers er alles aan doen om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is. De ruim 3.000 medewerkers leveren dagelijks zorg aan 7.000 cliënten. Binnen het sociaal domein zijn ruim 500 medewerkers actief.

Functie
Als regiomanager geef je leiding aan zes uitvoerende teams, met gemiddeld zo’n 6 – 8 medewerkers, van de afdeling Sociaal Domein. Hieronder vallen: jeugdgezondheidszorg, (school)maatschappelijk werk, sociaal raadsliedenwerk en begeleiding thuis. De werkzaamheden sluiten aan op de vraag vanuit de gemeenten. Je bent accounthouder voor gemeente en ketenpartners en onderhoudt daarnaast ook contacten met je collega regiomanagers van de thuiszorg.  Je pakt vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering en personeelsmanagement in jouw regio pro actief op. Natuurlijk zijn je collega regiomanagers en de manager zorg graag bereid je te ondersteunen bij vraagstukken.

 

Welke bakens ga je als Regiomanager Sociaal Domein verzetten

Binnen de verschillende teams zorg je voor het goed beleggen van de verschillende verantwoordelijkheden en naar buiten weet je de vakgroepen goed te profileren. Verder heb je aandacht voor zowel beleidsmatige als ook personele vraagstukken.

Bij jou staat de aandacht voor de medewerker centraal. Je hanteert bij voorkeur een faciliterende stijl en bent gewend teams en individuele collega’s in hun kracht te zetten en daarbij te coachen. Afhankelijk van de complexiteit van de vraagstukken en de senioriteit van de medewerkers schakel je in je leiderschapsstijl. Daarnaast geef je invulling aan het personeelsbeleid op het gebeid van verzuim, werving- en selectie en scholing en zorg je voor een goede personeelsplanning en een gezonde bedrijfsvoering.

Je draagt zorg voor de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde dienstverlening binnen de afgesproken kaders en realiseert een sterkere profilering van de dienstverlening naar buiten toe. Om dit te realiseren investeer je in interne- en externe werkcontacten en volg je afspraken op tussen gemeente, Santé Partners en ketenpartners in de welzijnssector.

Vanuit je rol lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van beleid op tactisch niveau, onder andere door deelname aan of voorzitterschap van commissies, stuur-, project- en werkgroepen. Eén en ander vertaal je samen met jouw medewerkers in het jaarplan.

 

Welk DNA is er nodig
Als regiomanager breng je rust en overzicht en toon je daadkracht. Verder neem je ook het volgende mee:

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding, aangevuld met een managementopleiding en leidinggevende ervaring.
 • Ervaring binnen het Sociaal Domein is een pré.
 • Jij vindt het interessant om ontwikkelingen te monitoren binnen het vakgebied zorg en welzijn en jij weet deze door te vertalen naar nieuw beleid.
 • Jij hebt kennis van en ervaring met projectmanagement en brengt inzicht in bedrijfsvoering mee.
 • Jij fungeert binnen de kaders en het beleid van het vastgestelde jaarplan van het Sociaal Domein. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt, daarom zoeken wij een kandidaat die zelfstandig is en proactief handelt.
 • Jij beschikt over goede sociale vaardigheden. De in- en externe contacten op diverse niveaus vereisen met name dat je tactvol bent en veel inlevingsvermogen hebt. Je bent in staat om te luisteren en motiveren en verbindingen te maken in de lokale omgeving op de relevante thema’s.

 

Wat biedt Santé Partners
Je gaat aan de slag binnen een grote en professionele organisatie met een positieve flow die vooral voorwaarts gericht is. Als regiomanager krijg je veel ruimte om zaken naar eigen inzicht in te richten binnen de regio’s Nieuwegein/ IJsselstein/ Houten en Lopik. De functie is voor 32 tot 36 uur per week. Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt ingeschaald overeenkomstig de zwaarte van de functie.

Daarnaast kent Santé Partners goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
 • een goede reiskostenregeling
 • pensioenopbouw
 •  een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • ruim zes weken vakantie en 8% vakantiegeld

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via de Santé Academie, onder andere via GoodHabitz, een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Santé Partners investeert in haar mensen, dus ook in jou!

 

Procedure

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Marechal (0650415265)

 

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!