DAK kindercentra logo

Regiomanager kinderopvang ad interim DAK kindercentra

Voor een kinderopvang organisatie in de regio Zuid Holland zijn we vanuit Bureau Baken op zoek naar een regiomanager kinderopvang ad interim. Waarbij de focus ligt op de operatie, inhoud en bedrijfsvoering. Het gaat om 24 – 32 uur per week voor na verwachting een periode van 6 maanden.

Welk DNA is er nodig?

De ideale kandidaat heeft een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en weet invulling te geven aan zowel de bedrijfsmatige als inhoudelijke doelstellingen. Je bent een “peoplemanager” gericht op ontwikkeling en weet mensen te enthousiasmeren.

Daarnaast heb je:

· Gedegen ervaring als tactisch/operationeel manager.

· Actuele ervaring als manager in de kinderopvangsector.

· Ervaring met het aansturen/coachen van unitmanagers(locatiemanagers).

· Bedrijfskundig inzicht.

· Overstijgend werk- en denkniveau.

· Sterk schakelvermogen om te werken op de verschillende functie niveaus.

· Projectmatige ervaring.

 

Op welke organisatie ga jij een ander licht schijnen?

Onze opdrachtgever is een degelijke en gezonde maatschappelijke kinderopvang organisatie met een jarenlange traditie waar beleid gericht is op duurzame kwaliteit en een gezonde bedrijfsvoering.

De betrokken en enthousiaste medewerkers van de organisatie leveren verschillende soorten kwalitatief hoogwaardige en professionele opvang die goed aansluit bij de leefwereld van de kinderen.

 

Welke bakens dienen verzet te worden?

Als regiomanager geef je op ondernemende wijze, samen met de unitmanagers richting aan de verdere ontwikkeling van de locaties in jouw regio. Op basis van een analyse van je gebied heb je daarbij oog voor marktbehoud, mogelijk uitbreiding, en rendementsverbetering. Als coachende manager help je de unitmanagers zich te ontwikkelen en (her-)positioneren, reik je kaders aan en monitor je de voortgang.

Samen met je unitmanagers, collega regiomanagers en overige MT leden werk je aan de transitie naar meer focus op bedrijfsvoering en ondernemerschap. Je houdt je naast vraagstukken op tactisch/operationeel niveau ook bezig met strategische vraagstukken.

In deze opdracht word je vanuit de service organisatie ondersteund op het gebied van kwaliteit, personeel en organisatie, financiën, ICT en marketing en communicatie en leg je verantwoording af aan de bestuurder.

 

Direct contact opnemen? Bel dan met Rob Maréchal (0650415265) of Sjef van Zwieteren (0621537354) of mail naar [email protected]

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!