logo RDOG Hollands Midden

Projectsecretaris RDOG Hollands Midden

Door de onrust die bij burgers is ontstaan ten aanzien van het “lekken” van persoonsgegevens, komen er op dit moment bij de GGD de nodige verzoeken tot vernietiging van persoonsgegevens binnen. Deze vernietigingsverzoeken wil men adequaat en snel honoreren. Hiervoor is onze opdrachtgever, een GGD organisatie in het westen van het land, op zoek naar een projectsecretaris. Als projectsecretaris lever je, samen met de overige teamleden, een actieve bijdrage aan een zorgvuldige en snelle afwikkeling van deze verzoeken.

Wat breng je mee?

De juiste kandidaat is gewend om onder druk nauwkeurig en gestructureerd te werken en is in staat om overzicht te houden. Verder ben je:

  • Ervaren met Excel en Word
  • Overall PC-vaardig
  • In staat goed je eigen werk in te richten en weet je wanneer overleg nodig is
  • In staat om snel te schakelen met alle bedrijfsonderdelen van de organisatie en idealiter heb je affiniteit met privacy

Ben jij deze kandidaat en ben jij per direct voor de komende 3 maanden beschikbaar voor 36 uur per week? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Meer weten over Bureau Baken? Klik hier.

 

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!