DAK kindercentra logo

Projectsecretaris Dak

Voor Dak kindercentra zoeken wij een projectsecretaris ter ondersteuning van het regiomanagement. In deze functie ondersteun je diverse projecten vanuit je kennis van en ervaring met projectmatig werken. De functie is voor 32 uur per week.

Welk DNA is er nodig?

We zoeken een jong professional met 1 – 3 jaar ervaring, een HBO/WO niveau afgeronde opleiding en ervaring met projectmatig werken.

Verder heb je de volgende skills:

· Ervaring met planningstools

· Bedrijfsmatige inzichten

· Kosten inzicht/ hierover kunnen adviseren

· Sterk op procesbewaking

· Goed inrichten / monitoren van je projecten

· Kennis kinderopvang is mooi meegenomen maar geen vereiste

· Je bent in staat om eigen voortgang in de opdracht te bewaken

· Je bent enthousiast, enthousiasmerend, een kartrekker, communicator en sociaal vaardig

Meer ervaren kandidaten zijn ook zeker welkom!

 

Op welke organisatie ga je een ander licht schijnen?

DAK kindercentra biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met een compleet aanbod worden ouders en kinderen in de regio Den Haag (inclusief Rijswijk en Voorburg) bedient: kinderdagverblijven, peuteropvang, schooltijdenopvang, buitenschoolse opvang, vakantie opvang en diverse vormen van flexibele opvang, zoals weekendopvang en 17 uursopvang. Dak neemt Kinderopvang bijzonder serieus en werkt vanuit een duidelijke professionele visie.

 

Welke bakens ga jij als projectsecretaris verzetten?

Voor Dak zoeken wij een projectsecretaris ter ondersteuning van het regiomanagement. In deze functie ondersteun je diverse projecten vanuit je kennis van en ervaring met projectmatig werken.

Projecten waar je bij betrokken wordt zijn onder andere:

· Procesmatig begeleiden van de verhuizing van een aantal locaties

· Bijdrage leveren aan de verbetering van de marktbenadering in enkele gebieden/regio’s

· Monitoren en input leveren voor projecten in het bedrijfsvoeringskolom (denk aan bijdrage met bijvoorbeeld het genereren van KPI’s aan kostenbesparingsprojecten)

Je rapporteert in deze functie direct aan het regiomanagement en indirect aan het MT van Dak.

 

Wat biedt Dak?

Dak zoekt iemand voor 32 uur, na gebleken geschiktheid waarschijnlijk voor de periode van een jaar. Verlenging is niet uitgesloten. We zoeken bij voorkeur een jong professional, maar meer ervaren kandidaten mogen zich zeker ook aanmelden. Het is, onder bepaalde voorwaarden, eventueel bespreekbaar om de positie vanuit een ZZP contract in te vullen. In dat geval denken we eerder aan een contract van 24 uur. Wel zijn we uitdrukkelijk op zoek naar kandidaten die snel beschikbaar zijn!

 

Procedure

De procedure is er op gericht om deze zo spoedig mogelijk af te ronden. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

 

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!