Onze opdrachtgevers

Wij werken voor verschillende grotere organisaties in de zorg en het onderwijs, omdat wij geloven dat we daar daadwerkelijk het verschil kunnen maken met ons advies en onze kandidaten. Wij anticiperen op de veranderingen die organisaties door willen (of moeten) voeren en bieden een frisse blik op hoe ze dit kunnen aanpassen. Door onze jarenlange ervaring met organisaties in de zorg en het onderwijs, kennen wij de uitdagingen waar deze sectoren mee te maken hebben.


De bakens verzetten,anders denken en anders werken,dat is onze kracht!

Zo werken wij

Met ons bureau helpen wij organisaties verder door middel van werving & selectie op managementniveau, interimmanagement en organisatieadvies. We zijn adviseur en stellen oplossingen voor die de organisatie langdurig helpen. Dit doen wij op het gebied van leiderschap, inrichtingsvraagstukken, verandertrajecten en HR. Op basis van ons advies zorgen wij voor de implementatie of bemiddelen wij kandidaten die hierop aansluiten.

Ontmoet ons team

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Erwin van Hardeveld, directeur IJmond Werkt!

IJmond Werkt! heeft rond de zomer van 2020 voor drie functies de werving en selectie bij Bureau Baken uitgezet, en met volle tevredenheid. Niet alleen vanwege het resultaat, maar vooral ook door de perfecte dienstverlening in het proces van A tot Z. Ze doorgronden snel je organisatie en weten dit samen met de functie in de juiste woorden en eigentijdse toon in een vacaturetekst te gieten. En dit trekt zich door in het verdere proces: snel en adequaat in handelen en communicatie, zowel naar ons als organisatie als naar de kandidaten. Voor mij een baken van licht hoe je je als klant zou moeten voelen.