vrouw en man aan het werk in het onderwijs en de zorg

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor verschillende grotere organisaties in de zorg en het onderwijs, omdat wij geloven dat we daar daadwerkelijk het verschil kunnen maken met ons advies en onze kandidaten. Wij anticiperen op de veranderingen die organisaties door willen (of moeten) voeren en bieden een frisse blik op hoe ze dit kunnen aanpassen. Door meer dan 20 jaar ervaring met opdrachtgevers in de zorg en het onderwijs, kennen wij de uitdagingen waar deze sectoren mee te maken hebben.


De bakens verzetten,anders denken en anders werken,dat is onze kracht!

Zo werken wij

Met ons bureau helpen wij opdrachtgevers verder door middel van werving & selectie op managementniveau, interimmanagement en organisatieadvies. We zijn adviseur en stellen oplossingen voor die de organisatie langdurig helpen. Dit doen wij op het gebied van leiderschap, inrichtingsvraagstukken, verandertrajecten en HR. Op basis van ons advies zorgen wij voor de implementatie of bemiddelen wij kandidaten die hierop aansluiten.

Ontmoet ons team

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Erwin van Hardeveld, directeur IJmond Werkt!

Bureau Baken doorgrondt snel je organisatie en weten dit samen met de functie in de juiste woorden en eigentijdse toon in een vacaturetekst te gieten. Dit trekt zich door in het verdere proces: snel en adequaat in handelen en communicatie, zowel naar ons als organisatie als naar de kandidaten. Voor mij een baken van licht hoe je je als klant zou moeten voelen.

Dennis Christmas, algemeen directeur bedrijfsvoering en programma's RDOG Hollands Midden

Via onze HR-adviseur kregen we een aantal kandidaten voorgedragen via Rob Mar├ęchal van Bureau Baken. We waren blij verrast door hun eerste selectie. Naast dat ze snel werden voorgedragen, waren alle kandidaten stuk voor stuk mensen met kwaliteit en hadden we ├ęcht wat te kiezen. Bureau Baken heeft met de weinige info heel goed aangevoeld waar we naar op zoek waren en dit ingevuld. Samen met het snelle schakelen was dat meer dan prettig.

Marije Veldhuis, bestuurder bij Pleysier College

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Bureau Baken. Bureau Baken kenmerkt zich door haar uitstekende en vooral ook transparante communicatie gedurende het hele proces. Het wervingsprofiel werd zorgvuldig en kundig samengesteld waarbij met en bij de inrichting van het proces ook goed gekeken werd naar het draagvlak. Door regie te pakken op het proces wist Bureau Baken de strakke planning ook daadwerkelijk te realiseren. De search verliep vlot en professioneel waardoor wij binnen een paar weken met geschikte kandidaten in gesprek waren.