Ervaren en jong professionalsdie verandering en vernieuwingdurven brengen

Professionals in overleg met elkaar op de werkvloer

Een ander licht

Bureau Baken bewandelt niet de gebaande paden. Ook als het gaat om met wie we werken. Wij werken graag samen met (jong) professionals die organisaties in de zorg en het onderwijs voor lange of korte termijn kunnen ondersteunen. Bevlogen specialisten die naast ervaring ook over een sterke persoonlijkheid en creativiteit beschikken. Wij zijn bouwers, samen met jou bouwen wij graag mee aan maatschappelijke organisaties die er toe doén.

Wij kijken verder dan je CV, we kijken ook naar persoonlijkheid, talent, drijfveren en een match met het team. We werken graag met ervaren- én jong professionals, omdat we erin geloven dat beiden nodig zijn bij organisaties in verandering.

Vacatures

Ervaren & jong professionals

Ervaren professionals
Hen bieden wij de mogelijkheid zelfstandig opdrachten uit te voeren, zelf de regie te nemen en we bemiddelen je op een opdracht of functie die bij jou past.

Jong professionals
Daarnaast werken we ook graag met jong professionals omdat we geloven dat jong talent hun vernieuwende ideeën en kennis vanuit hedendaagse studies direct kunnen toepassen.

Onboarding
Ons team begeleidt kandidaten bij het programma- of transitie management traject (interim). Bij de werving van vaste kandidaten zorgen we in samenspraak met onze opdrachtgevers voor een zogenaamde ‘zachte landing’ van onze kandidaten bij de opdrachtgever middels een vorm van onboarding.

Bouw je mee aan maatschappelijke organisaties die ertoe doen? Neem dan gerust contact met ons op, we leren je graag kennen!


Young professional aan het werk bij Bureau Baken

Heb jij het Bureau Baken DNA en wil je kennismaken? Laat dan jegegevens achter.

Neem contact op