logo gezondheidsregio zoetermeer

Junior programmasecretaris / projectmanager Gezondheidsregio Zoetermeer

Jong professional voor rol van projectsecretaris/projectmanager voor regionaal, integraal en domein overstijgend samenwerkingsverband in de zorg. Een professional die graag een bijdrage levert aan een gezonde regio voor bewoners, voor patiënten en cliënten én voor professionals.

De uitdaging!
Je werkt mee aan het toekomstbestendig maken van de regio door deze anders te organiseren en voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden. Daarbij wordt er ingezet op preventie, digitalisering, samenwerking en substitutie.

Uitgangspunten zijn:

  • een proactieve focus op gezondheid, op preventie en welzijn
  • de juiste zorg op de juiste plek: dicht bij huis of in de wijk en in een krachtige keten van aanbieders van zorg en welzijn die intensief samenwerken. Integrale zorg met de wensen en behoeften van bewoners als uitgangspunt;
  • innovatieve ICT-oplossingen en EHealth
  • Het versterken van communities in de eigen buurt en het ondersteunen van de eigen regie en zelfredzaamheid van patiënten, cliënten, mantelzorgers en inwoners van Zoetermeer.

Je trekt in deze rol samen op met de programmamanager en je bent haar rechterhand. Je schakelt snel tussen de verschillende vraagstukken en stakeholders en pakt diverse projecten zelfstandig op. Verder bereid je presentaties voor, verzamel je relevante data en bewaak je de voortgang van projecten.

Het programmateam, waar je onderdeel vanuit maakt, bestaat verder uit een communicatieadviseur, een projectmanager en een projectsecretaresse.

Wat breng je mee?
Naast je enthousiasme en gedrevenheid werk je zorgvuldig en heb je een academische studie gevolgd.
Verder heb je ervaring met of in ieder geval kennis van projectmanagement en affiniteit met de zorgsector

Hoe verder?
Als je interesse hebt en per 1 februari beschikbaar bent komen wij graag met je in contact. De komende week willen we graag mensen spreken voor een eerste kennismaking. Daarna maken we een selectie die we in de week van 30 november aan onze opdrachtgever voorleggen.

Aanbod
Je komt in dienst van onze opdrachtgever en start in beginsel met een jaarcontract met optie tot verlenging voor de duur van het project. Vanuit Bureau Baken investeren wij graag in jong professionals. Daarom bieden wij, in overleg met jou en de opdrachtgever, begeleiding in de vorm van coaching, intervisie en eventueel op maat gemaakte trainingen.

 

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!