Junior beleidsmedewerker HOZO

Nieuwsgierige en leergierige jong professional die het stafbureau Beleid en Kwaliteit van HOZO het komende half jaar gaat versterken. HOZO is volop in ontwikkeling en ook op het gebied van ondersteuning gebeurt er veel.

De uitdaging!
Naast dat je aan de slag gaat met thema’s die spelen op het gebied van het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg en de Wet Zorg en Dwang, verricht je ook veel hand en spandiensten.

Samen met de Regieverpleegkundige/stafmedewerker kwaliteit en beleid, de KAM adviseur en de beleidsmedewerker communicatie werk je aan:
• het realiseren van de kwaliteitsplannen en hieraan gerelateerde projecten;
• de voorbereiding voor de kwaliteitsaudit die eind 2021 gepland staat;
• het ondersteunen van de zorgcoördinatoren in de beweging die HOZO doormaakt, van verzorging naar verpleging;
• het proactief ondersteunen van verschillende projecten zoals het project voeding.

Wat breng je mee?
Naast je enthousiasme en nieuwsgierigheid heb je een academische studie afgerond en neem je graag initiatief. Verder ben je toegankelijk, communicatief vaardig en heb je een dienstverlenende instelling.
Affiniteit met kwaliteitszorg is een pré.

Hoe verder?
Als je interesse hebt en per februari beschikbaar bent, komen wij graag met je in contact. De komende dagen willen we graag mensen spreken voor een eerste kennismaking. Daarna maken we een selectie die we in de week van 18 januari aan onze opdrachtgever voorleggen.

Aanbod
Je komt in dienst van onze opdrachtgever. Vanuit Bureau Baken investeren wij graag in jong professionals. Daarom bieden wij, in overleg met jou en de opdrachtgever, begeleiding in de vorm van coaching, intervisie en eventueel op maat gemaakte trainingen.

    Interesse? Solliciteer!

    Upload hier jouw CV en motivatiebrief