Interim management

Wat is interim management?

Interim management vanuit Bureau Baken zorgt voor een directe impact. De persoon in kwestie kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn voor:

  • Het ondersteunen bij tijdelijke crises
  • Het managen van een grote verandering binnen de organisatie
  • Het behalen van opgezette doelen, zowel strategisch als praktisch

We dragen bij aan verandering en zorgen dat de beoogde doelen gerealiseerd worden. Bij voorkeur doen we dit samen met het aanwezige talent binnen de organisatie.

Op deze manier laat Bureau Baken ook door middel van interim managers een ander licht schijnen op jouw organisatie.

Wat is onze visie op het gebied van interim management?

Als innovatieve ondernemers geloven wij in anders denken, anders werken en anders organiseren; juist in de zorg, kinderopvang en het onderwijs. We denken niet in hokjes maar zien kansen. We zien hoe kandidaten uit andere sectoren van toegevoegde waarde zijn. Zeker om een nieuw licht te laten schijnen op de uitdagingen waar de sectoren onderwijs, zorg en kinderopvang op dit moment mee te maken hebben.

Wij staan erom bekend dat we meedenken, kritisch durven zijn en gezonde zakelijkheid meebrengen. Wij adviseren op management, directie- en bestuursniveau en bieden duurzame oplossingen. We brengen vernieuwing en verandering waar dat mogelijk is. Maar altijd door met elkaar in verbinding te blijven, want alleen dan komt de organisatie verder.

Ons netwerk: professionele interim managers

We werken samen met ervaren en jonge interim managers uit ons netwerk die expert zijn in hun specialisme en beschikken over een sterke persoonlijkheid en creativiteit. Bij Bureau Baken opereren we graag op het hoogste niveau. Daarom bemiddelen wij voornamelijk interim management functies op senior management, directie, bestuurlijk en RvT niveau. Voor staf en ondersteunende diensten gaat het vooral om senior adviseurs en managers op het gebied van HR, Finance en Communicatie.

Meer te weten komen over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Klik dan hieronder om contact op te nemen of te solliciteren op één van onze openstaande vacatures!