Puck en co logo

Interim locatiemanager Kinderopvang

 

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!

 

De organisatie

Voor onze opdrachtgever, een kinderopvangorganisatie in de regio Arnhem, zoeken wij per direct een interim locatiemanager. De organisatie is opgedeeld in 6 regio’s met elk 5 à 6 locaties. Voor één van deze regio’s zoeken wij interimmer. De organisatie biedt dagopvang, peuteropvang, BSO en vakantieopvang. De locaties bevinden zich aan de noord en oostkant van Arnhem.

Als interim locatiemanager ben je verantwoordelijk voor een aantal locaties binnen jouw regio en geef je leiding aan ca. 35 medewerkers. Binnen de regio zitten onder andere Integrale Kindercentra en is er sprake van een nieuwbouwtraject samen met een van de scholen waarmee wordt samengewerkt.

Vanuit een brede ervaring binnen de sector zorg je voor continuïteit binnen de locaties en de teams. Je brengt rust en met jouw coachende stijl van leidinggeven inspireer én motiveer je je collega’s.

De opdracht is beoogd voor 6 maanden, 3 à 4 dagen per week. Wanneer je geïnteresseerd bent, én op korte termijn beschikbaar horen we graag direct van jou.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Reageren?

Wil je reageren op bovenstaande vacature? Stuur dan vóór 16 april a.s. je motivatie en CV naar [email protected] en we nemen contact met je op.