HR adviseur Vecht en IJssel 

“HR professional die de HR dienstverlening laat aansluiten bij de ambities van de organisatie!”

 

Op welke organisatie laat jij een ander licht schijnen?

Stichting Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht.  Binnen de woon-zorgcentra en in de wijk zetten betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van hun oudere cliënten. Zij doen dat bij de mensen thuis (Zorg Thuis/wijkverpleging) en in hun gespecialiseerde, goed toegeruste zorg- en verpleeghuizen Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key.  Kwaliteit van leven en eigen regie zijn daarbij de belangrijke uitgangspunten.

De verandering van verzorgingshuis naar verpleeghuisinstelling en daaraan gekoppeld de beweging naar zwaardere verpleeghuiszorg is in volle gang. Dit vraagt meer taakvolwassenheid en professionaliteit op alle niveaus en functies binnen de organisatie en dat alles binnen een arbeidsmarkt die er niet ruimer op wordt en er veel wordt gevraagd van de wendbaarheid van mens en organisatie.

Kortom, Vecht en IJssel is een organisatie in transitie waarbij de beweging naar persoonsgerichte zorg door de ongeveer 500 medewerkers en ruim 600 vrijwilligers samen wordt gerealiseerd. Daarbij is de koers van de organisatie zoals weergegeven in de  Strategische Verbeelding 2020-2024  strategie20-24 – Vecht en IJssel  richting gevend.

Bezoek ook de website voor meer informatie: Home – Vecht en IJssel

 

De afdeling HR

Vanuit HR wordt er een belangrijke bijdrage geleverd aan de hierboven genoemde ontwikkelingen. Het team bestaat uit HR advies, recruitment en opleiden. In totaal werken er 8 professionals binnen de afdeling.  Om alle uitdagingen blijvend te ondersteunen wordt er door de afdeling HR continu gewerkt aan het verder op orde brengen van de processen en procedures waarbij men in het najaar AFAS gaat implementeren.

 

Welke bakens dienen te worden verzet?

We zijn voor Vecht en IJssel op zoek naar een HR adviseur die veel ruimte en vrijheid krijgen om zaken op te pakken en met verbetervoorstellen te komen. Waarbij je vanuit jouw functie echt het verschil kan maken en er ook ruimte is om je zelf verder te ontwikkelen. Natuurlijk is het daarbij waardevol als je ervaring hebt met transitieprocessen binnen organisaties maar bovenal moet je van je vak houden en oprechte interesse in mensen hebben om van daaruit het verschil te willen maken en bijdragen aan de uitdagingen binnen de zorg en meer specifiek binnen Vecht en IJssel.

Als HR professional denk je mee over de ontwikkeling van de organisatie en ontwikkel je beleid wat daarop aansluit. Ook word je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe woon-zorg concepten en de inzet van zorgtechnologie waarbij je samen met het management anticipeert op de personele gevolgen van deze mooie initiatieven.

Op organisatieniveau ga je aan de slag met bezettingsvraagstukken, aanpak van verzuim maar ook de beweging naar meer eigenaarschap op alle niveaus. Ten aanzien van de arbeidsproblematiek denk je na over creatieve oplossingen op het gebied van anders organiseren in plaats van nog meer investeren in wervingscampagnes.

Je snapt als geen ander dat al deze ontwikkelingen en nieuwe initiatieven ook een stabiele dienstverlening van de afdeling HR vragen waarbij processen goed zijn ingericht en in de basis zaken op orde zijn.

Er is binnen Vecht en IJssel ruimte voor een ervaren HR business partner die het waardevol vindt om bij te dragen aan de ontwikkelingen binnen de organisatie maar zich daarbij realiseert dat er zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau uitdagingen liggen. Maar ook een minder ervaren adviseur met de wil om het verschil te maken nodigen we van harte uit om te reageren.

 

Welk DNA is er nodig?

De adviseur die wij zoeken heeft/is:

  • Minimaal een HBO-opleiding (HR) en aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Flexibel en zakelijk;
  • Mens- en voorwaartsgericht;
  • Ervaring met organisatie ontwikkeltrajecten;
  • Communicatief sterk en positief;
  • Proactief en werkt vanuit de “klant” vraag;
  • Ervaring met projectmatig werken;
  • Een pionier die denkt in oplossingen;
  • Relativeringsvermogen.

 

Wat biedt Vecht en IJssel?

Een boeiende rol waarin je veel ruimte krijgt om samen te komen tot verbetervoorstellen om daarmee te bouwen aan de verdere professionalisering van de HR dienstverlening maar vooral de toekomst van Vecht en IJssel. Als je een uitdaging zoekt op HR binnen een organisatie die voorwaarts- maar zeker ook mensgericht is met veel ruimte om je rol te pakken en mee  te groeien reageer dan op deze vacature. Afhankelijk van ervaring wordt je ingeschaald conform schaal 50-55 van de CAO-VVT.  De aanstelling is voor 32-36 uur per week. Naast het salaris biedt Vecht en IJssel goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, eindejaarsuitkering van 8,33 %, uitstekende pensioenregeling, een scholingsbudget voor jouw ontwikkeling, een laptop en mobiele telefoon en een uitgebreide werkkostenregeling.

Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Procedure

De selectiegesprekken worden ingepland zodra we een aantal geschikte kandidaten hebben gevonden. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Marechal (0650415265)

 

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!