Hoofd financiële administratie a.i. Allerzorg support

Voor een grote zorginstelling met groeiambitie, actief op het gebied van wonen en zorg voor ouderen, thuiszorg, revalidatie en GGZ zijn wij op zoek naar een interim hoofd financiële administratie. De ambitie van de organisatie en de eisen van een hoog gereguleerde zorgmarkt, die steeds strengere eisen stelt aan registratie en verantwoording van zorg, vraagt steeds meer van de bedrijfsvoering. Vandaar dat deze organisatie op zoek is naar een hoofd financiële administratie.

Welke bakens ga jij als hoofd financiële administratie verzetten?

Vanuit jouw uitstekende gevoel voor cijfers en je passie voor boekhouden zorg je er voor dat alle administratieve processen soepel verlopen. Je ondersteunt in deze rol de groepscontroller en bent verantwoordelijk voor:

  • de totale financiële administratie (crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, grootboek)
  • een zo goed mogelijke inrichting van de processen
  • het aansturen van de medewerkers van de administratieve afdeling
  • het opstellen van maand-, kwartaal- en jaarverslagen en bent niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken
  • Het adviseren over financieel-administratieve vragen en problemen. Je adviseert daarnaast over de toekomstige inrichting van de afdeling.

Reageren?

Wil je reageren op bovenstaande vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar:

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!