Vacature | Gebiedsmanager wijkzorg Santé Partners

 • 36 uur
 • Bommelerwaard
 • Schaal 60

“Enthousiaste manager die de mens achter de medewerker centraal stelt en gericht is op samen!!”

Thuiszorg personeel Santé Partners

Functie

Als gebiedsmanager beweeg jij je in jouw werkgebied, ken jij je teams en weet je als geen ander wat er speelt en nodig is. Daarbij is geen dag hetzelfde en schakel je soepel tussen de verschillende vraagstukken die op je afkomen.

Je geeft op een coachende en faciliterende wijze richting aan de circa 80 professionals verdeeld over 4 teams en gaat pro actief aan de slag met vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, personeelsmanagement en kwaliteit van zorg. Samen met de wijkverpleegkundige en de ondersteunende diensten van Santé Partners ondersteun je de teams bij het leveren van de juiste zorg. Je werkt in deze rol nauw samen met je collega gebiedsmanager en bent onderdeel van het regio MT Bommelerwaard waarin je verder nauw samenwerkt met HR, control en de regiodirecteur.

 

Welke bakens ga je als Gebiedsmanager Wijkzorg verzetten

Bij jou staat de aandacht voor de medewerker centraal. Je hanteert bij voorkeur een faciliterende stijl en bent gewend teams en individuele collega’s in hun kracht te zetten en daarbij te coachen. Door jouw mensgerichte benadering en oprechte aandacht voelen medewerkers zich gehoord, gezien en gewaardeerd.

Je maakt deel uit van een team van gebiedsmanagers zorg en welzijn. Naast collega’s die leiding geven aan teams in de wijkverpleging werk je ook samen met de managers die leiding geven aan de teams in het sociaal domein en wonen en behandeling. Samen stem je regelmatig de ontwikkelingen binnen jullie regio’s af en ga je aan de slag met de verschillende vraagstukken. Natuurlijk word je bijgestaan door de ondersteunende diensten zoals HR, Financiën en Communicatie.

Samen bouw je aan de verdere ontwikkeling van de teams en zorg je dat de teams zijn aangesloten bij de doelstellingen van de organisatie. Je hebt oog voor een juiste bezetting en helpt teams een goede balans te vinden in hun werk en de vitaliteit te bewaken. Op deze manier geef je invulling aan jouw kijk op aandacht voor de medewerker en aantrekkelijk werkgeverschap en zorg je voor het bieden van de juiste zorg in jouw regio.

Verder heb je blijvend aandacht voor innovatie en continu verbeteren. Door regionaal samen te werken speel je in op het veranderende zorgveld.

 

Welk DNA is er nodig

Je bent een open persoonlijkheid die van aanpakken weet en niet in hokjes denkt! Het spreekt voor zich dat je voor deze rol in staat bent overzicht te bewaren en soepel te schakelen tussen operationeel en tactisch niveau. Verder is het volgende op jouw van toepassing:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding.
 • Je hebt ervaring opgedaan binnen de zorg of andere dienstverlenende sectoren.
 • Je hebt ervaring binnen een leidinggevende/coördinerende functie.
 • Je fungeert binnen de kaders van het jaarplan. Daarbinnen heb je alle vrijheid om zaken naar eigen inzicht in te richten. Je bent dan ook ondernemend, zelfstandig en proactief.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je hebt veel inlevingsvermogen en bent in staat om goed te motiveren.
 • Daarnaast ben je communicatief vaardig, een geboren netwerker en oplossingsgericht.

 

Op welke organisatie ga jij een ander licht schijnen

Santé Partners is een zorgorganisatie in de regio Arnhem, Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland waar de medewerkers er alles aan doen om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Binnen Santé Partners staat de medewerker op 1 en is er veel aandacht voor ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

De ruim 3.000 medewerkers leveren dagelijks zorg aan 7.000 cliënten. De wijkzorg is de grootste tak binnen deze organisatie met ongeveer 2.000 medewerkers. Binnen het sociaal domein zijn er ruim 500 medewerkers actief en binnen onze woon-zorglocaties zijn dit ca. 1000 medewerkers.

 

Wat biedt Santé Partners?

Je gaat aan de slag binnen een grote en professionele organisatie met een positieve flow die vooral voorwaarts gericht is. Als gebiedsmanager krijg je veel ruimte om zaken naar eigen inzicht in te richten. Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt ingeschaald overeenkomstig de zwaarte van de functie.

Daarnaast kent Santé Partners goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
 • een goede reiskostenregeling
 • pensioenopbouw
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • ruim zes weken vakantie en
 • 8% vakantiegeld

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via de Santé Academie, onder andere via GoodHabitz, een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Santé Partners investeert ze mensen, dus ook in jou!

 

Procedure

Zodra we vanuit Bureau Baken een match zien tussen jou en de functie binnen Santé Partners ga je direct door voor het gesprek bij Santé Partners. Dus geen lange procedures maar snel duidelijkheid over de definitieve match. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Rob Maréchal | 0650415265 | robmarechal@bureaubaken.nl

 

Solliciteren

Bij interesse in deze rol kan je solliciteren via de button. We nemen dan bij een match zo snel mogelijk contact op!

Recruiter

De recruiter voor deze rol is Rob Maréchal. Stuur hem gerust een appje of een mail met vragen over deze vacature.