Sint Jozefoord logo

Business controller Sint Jozefoord

Op welke organisatie ga jij een ander licht schijnen?
Vanuit onderstaande kernwaarden bieden de 392 medewerkers en 135 vrijwilligers van Sint Jozefoord een thuis voor ouderen waarin er voor een ieder ruimte is voor zijn of haar eigenheid. Respect voor elkaar en voor elkaars leefwereld staat hierin voorop.

• Verbondenheid
• Kwaliteit
• Gelijkwaardigheid
• Kleinschalig

Naast intramurale zorg wordt er ook wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning, dagbesteding en maaltijd aan huis geleverd.

Binnen Sint Jozefoord staat de mens, en dus de medewerkers en vrijwilligers; de cliënt, familie en vrienden centraal. De verbondenheid tussen hen is groot. De ideeën van ieder van hen doen er werkelijk toe. Daarnaast is er veel aandacht voor vitaliteit van medewerkers.

Dat bovenstaande waarden ook echt worden geleefd blijkt niet alleen uit de cliënttevredenheid maar ook uit de medewerkerstevredenheid (8,4 op tevredenheid en bevlogenheid en op betrokkenheid zelfs een 9,1).

Verder is Sint Jozefoord een organisatie waar je ideeën ertoe doen en waar overleglijnen kort zijn en je een verschil kunt maken!

Welke bakens dienen te worden verzet?
Als Business controller ben je verantwoordelijk voor het doen registreren, beheren en analyseren van financiële en bedrijfseconomische gegevens ten behoeve van beleidsinformatie voor het management. Je zorgt voor de juiste inrichting, input en output. De job past wanneer je op verschillende niveaus (operationeel, tactisch en strategisch) kunt en wilt denken en handelen. Je bent het ‘financiële geweten’ van de organisatie. Je houdt er van de zaken goed in te richten en juiste en tijdige verslaglegging te verzorgen. Maar ook om als sparringpartner van de organisatie, management en bestuur te helpen met adequate en heldere verslaglegging, management- en stuurinformatie. Je rapporteert in deze rol aan de Manager bedrijfsvoering die daarnaast ook verantwoordelijk is voor vastgoed, facilitair, ICT en financiën.

De belangrijkste taken zijn:

 • Naast het ontwikkelen en optimaliseren van stuurinformatie en analyses werk je ook aan de prognoseontwikkeling/rolling forecast
 • Je analyseert de financiële en bedrijfseconomische gegevens en geeft het management inzicht in productie- en kosten(ontwikkeling)
 • Natuurlijk ondersteun je het management bij het begrotingstraject en de contractbesprekingen met financiers.
 • Vanuit je expertise ga je aan de slag met het ontwikkelen en implementeren van de procedures betreffende de AO/IC en bewaak je vervolgens de procedures in het kader van de administratieve organisatie.
 • Bij belangrijke projecten, zoals bouwtrajecten of uitbestedingstrajecten, maar ook bij vraagstukken op het gebied van herstructurering, fusies en overnames adviseer je de directeur-bestuurder en het MT.

Welk DNA is er nodig?

 • Minimaal HBO-opleiding op het gebied van Finance, Accounting, Bedrijfseconomie of controlling
 • Enige ervaring in een vergelijkbare functie opgedaan binnen de VVT
 • Kennis van en inzicht in de administratieve processen en inrichting van de AO/IC
 • Een groot analytisch en cijfermatig inzicht, en een dienstverlenende en resultaatgerichte instelling
 • Goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Analytisch en integer
 • Handelt autonoom en weet impact te maken

Wat biedt Sint Jozefoord:
Een mooie job in een omgeving die er toe doet en waar je direct waarde kunt toevoegen. De mensen die bij Sint Jozefoord werken verbinden zich echt met de organisatie en de doelgroep. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT; daarnaast is een tegemoetkoming in reiskosten beschikbaar, en een eindejaarsuitkering. De aanstelling is voor 32 – 36 uur per week.

Procedure:

De gesprekken voor deze functie worden zo veel mogelijk initieel online gepland. Een eventueel gesprek met de opdrachtgever volgt zo spoedig mogelijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjef van Zwieteren (0621537354) of Rob Marechal (0650415265)

Helaas, deze vacature/opdracht is al ingevuld of wij hebben een kandidaat gevonden. Bekijk hier de openstaande vacatures/opdrachten!