Sjef van Zwieteren afgebeeld

Onze werkwijze

Bureau Baken bestaat uit een team gedreven professionals met meer dan 20 jaar ervaring in werving & selectie, interimmanagement en organisatieadvies.

Voordat wij starten met het project, gaan we met u rond de tafel om de vraag te definiƫren. We gaan in gesprek over de organisatie, de context, ontwikkelingen en het gewenste profiel van potentiele medewerkers. Waarom? Door in gesprek te gaan en de vraag aan te scherpen, komen we samen tot de beste aanpak.


Werving & selectie en interim management

Op het gebied van werving en selectie en interimmanagement ontzorgen wij u volledig. Van opdracht-formulering tot het volbrengen van de opdracht. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om ons in te zetten voor de begeleiding van interne werving- en selectietrajecten waarbij u als opdrachtgever zelf de kandidaten werft.

Contact opnemen over de mogelijkheden
  • Wij nemen de regie over de te lopen procedure;
  • Wij adviseren u over de inrichting van de procedure;
  • Wij begeleiden de gesprekken;
  • Wij bieden u een onafhankelijke blik en onze feedback bij de selectie van de kandidaten;
  • Wij maken gebruik van een drijfverenonderzoek om tot de beste match te komen.
Mannen en vrouwen van Bureau Baken overleggen in de gang

Organisatieadvies

Ons organisatieadvies bieden wij aan op het gebied van advies, transitie-, programma- of projectmanagement. We bepalen in samenspraak met u welke vorm het beste past, afhankelijk van het vraagstuk en de organisatie. Wij kunnen een team voor u samenstellen, met zowel in- als externe professionals waar we de regie op voeren en aan u rapporteren.

Om ons werk goed te kunnen doen, volgen we ontwikkelingen binnen de sectoren op de voet en zijn we dagelijks in gesprek met besturen, directies, (potentiele) kandidaten en stakeholders. Hierdoor kunnen we snel aansluiting vinden bij de vraagstukken van uw organisatie. Wij geloven in duurzame relaties en komen daarom graag een keer bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Samen werpen we een ander licht op de zorg en het onderwijs.


Contact opnemen over de mogelijkheden

Wij hebben oog voor de harde en zachte kant van mens en organisatie.